torsdag 6 oktober 2011

Tävling! Vinn en valfri produkt från Saviderma

En av mina favoritoljor för kroppen: Massageolja Vila
som gör huden babylen med hjälp av mandel-, tistel-,
och sesamolja och ger avslappning till mina sinnen med
doften från äkta lavendel.

I veckans tävling har du chansen att vinna en valfri produkt ur svenska Savidermas ekologiska hudvårdssortiment. Det enda du behöver göra för att vara med i tävlingen är: 
1. Gilla Saviderma på facebook 
2. Kika in hos Saviderma och leta ut en produkt du vill vinna. Skriv sedan en kommentar här nedanför eller skicka ett mejl till beautyandnature@live.se och motivera varför du vill vinna just den.  
Tävlingen pågår t.o.m fredag den 14 oktober. Lycka till!
8 kommentarer:

 1. Vilken rolig tävling, och vad mycket roligt att välja mellan! Jag gillar redan Saviderma på Facebook sedan tidigare. Om jag blir den lyckliga vinnaren så skulle jag vilja vinna "Kroppslotion Sommaräng". Sommaräng och grapefrukt låter som en doft helt i min smak! Denna lotionen skulle absolut pigga upp mig under gråa, trista, regniga dagar och få mig att tänka på min favorit årstid - Sommaren! Dessutom är förpackningen väldigt fin och unik och hade gärna fått pryda min badrumshylla. Håller tummarna, hihi!! :)

  SvaraRadera
 2. Nu har jag gillat Saviderma på Facebook ! Efter att ha gått ner nästan 15 kilo, skulle det kännas ljuvligt, att få smörja in min "nya" kropp med massageoljan Vila:). Att den doftar lavendel, gör ha-begäret ännu större, då det är en utav mina favoritdofter. Den doften lugnar både kropp och själ!!!

  Kram/Dorthe

  SvaraRadera
 3. Jag gillar Saviderma sedan innan på FB (Olivia Magdalena)

  Det vore helt fantastisk skönt att ta ett bad med Savidermas badsalt från Himalayas berg! Det gör under för både kropp och själ :-)

  olivia.magdalena88@gmail.com

  SvaraRadera
 4. Hej
  Jag gillar saviderma på fb sedan tidigare.
  Om jag vinner skulle jag hemskt gärna vilja ha Ansiktsolja - Svarta vinbär. Jag har jättetorr hy och under vintern blir det än värre. Det hade varit jättegott att få smörja in sig med den.
  Håller tummarna och hoppas på tur.

  SvaraRadera
 5. Skulle vilja vinna massageoljan vila

  Gillar redan på fb - Anna lundkvist

  SvaraRadera
 6. Hej!!
  Jag gillar oxå på FB sedan tidigare! Skulle gärna vilja vinna Ansiktsolja med svarta vinbär! Min hy blir väldigt torr på vintern och jag får torra fläckar som jag inte riktigt får bukt med...

  Tack för bra blogg och kul tävling!

  Mvh Elin Johansson

  SvaraRadera
 7. Vilken fin tävling! Om jag hade turen att vinna skulle jag önska mig Ansiktsolja Svarta Vinbär. Har bedrövligt torr och bråkig hy som inte alls vill samarbeta. Kanske kan härliga bär hjälpa? :-)

  SvaraRadera
 8. Hej
  Jag har jättetorr hy och söker en bra nattcreme kanske är det just http://saviderma.se/nattcreme.php jag söker. Nu håller jag alla tummar och tår och hoppas på vinst

  SvaraRadera