söndag 16 oktober 2011

Ekovård för små prinsar och prinsessorIdag har jag varit på min systerdotters busiga 2-årskalas. Och inte helt oväntat fick hon ekologisk hudvård av moster! Hittills har hon badat i olivolja, men nu är hon så pass gammal att det även kan vara roligt med ett bubbelbad ibland. Logonas baby-serie tycker jag är toppen, de har även en serie för lite större bustroll men de förpackningarna är tyvärr inte lika charmiga. Det blev milt schampo, bad och bodylotion. En bodylotion som jag även köpt till mig själv flera gånger för att den doftar så underbart och återfuktar riktigt bra.
Imorgon är det ni läsare som får en överraskning av mig!5 kommentarer:

 1. Åh, den bodylotionen ska jag kika på, behöver köpa en ny!

  SvaraRadera
 2. "Prinsar och Prinsessor", så gulligt! Vilken fin present, finns inget bättre än att ge bort en present man kan ha gott samvete över! :)

  SvaraRadera
 3. Lotta: låter som en toppenidé, det är en väldigt bra och prisvärd bodylotion.

  Agnes: precis, det känns kul och veta att presenten kommer till användning! Förbrukningsvaror brukar jag ofta önska mig i julklapp och när jag fyller år;)

  SvaraRadera
 4. Du menar de där gula? Jag tycker de är jättefina! Och luktar otroligt gott! Hoppas babykroppskrämen som du tipsar om här luktar lika gott som badskummet i den gulorange flaskan gör, då kommer jag köpa den på studs...
  Åh, det är så härligt med alla dessa fantastiska produkter! De som använder konventionella produkter skulle bara veta vad de går miste om.

  SvaraRadera
 5. Ja Kids-serien och babyserien doftar ganska lika tycker jag, lite sött :)

  Jag kan vara lite ytlig när det gäller utseendet på produkter, speciellt om man ska ge bort till någon... de orangea flaskorna faller mig tyvärr inte alls i smaken. Men helt klart toppenprodukter, det håller jag med om! Precis, om människor bara visste vad de går miste om. Tänk om man bara själv hade upptäckt naturkosmetiken tidigare än vad man gjorde, eller kanske hade fått växt upp med dem. Men jag kan i alla fall trösta mig med att mina barn kommer få slippa växa upp med den hemska petrokemiska hudvården :)

  SvaraRadera