onsdag 17 augusti 2011

Ett öga blott...


Tänkte jag skulle visa hur Dr.Hauschkas bruna basmascara, min favorit, ser ut på mig. Här har jag bara målat 2 lager, oftast fläskar jag på med kanske 5-6 lager, men när jag tog det här fotot var det fortfarande stekhett och fuktigt ute och då brukar jag vara lite mer återhållsam. De nedre fransarna har jag i princip bara nuddat med lite mascara, önskar bara att de övre fransarna hade samma växtkraft! Trots värmen så använder jag alltid lite ögonskugga, jag känner mig lite "naken" utan även om jag i övrigt kanske inte har sminkat mig så mycket. Jag har även rätt så synliga blodkärl på ögonlocken som jag vill täcka. Den här dagen var det bara lite puder och rouge och sen ögonmakeupen, och ingen concealer under ögonen som ni säkert ser.  

Ögonskuggan jag använde var nyansen soft grey från Dr.Hauschkas Stone Colours-palett, den är så där matt som jag vill att en ögonskugga ska vara och den sitter väldigt bra, i princip hela dagen. Det är min favoritpalett som man kan göra en massa snygga makeuper med. Det är ofta jag bara använder en nyans över hela ögonlocket, jag målar lite ljusare i inre ögonvrån och mörkare utåt och i globlinjen. Jättebra om man är lite lat och inte orkar hålla på med flera olika nyanser. 


10 kommentarer:

  1. OOO så kul att få se lite makeup bilder :)Ser härligt naturligt ut.
    /Jeanette

    SvaraRadera
  2. Såå vackert! Underbar färg på ögonskuggan!

    /Dorthe

    SvaraRadera
  3. Jättefint och du har väldigt fina ögon och hy också! :)

    SvaraRadera
  4. Tack ni fina för alla komplimanger :)

    Tacka Magiska Hauschka!

    SvaraRadera
  5. Vilka vackra ögon!
    Jag ska studera i Tyskland i höst, och det ska bli så roligt att få köpa ekologiska produkter där. Tänker springa ut första dagen och köpa i+m naturkosmetiks rengöringscreme du skrev om.

    SvaraRadera
  6. Åh vilka fina fransar du har, lyckliga du! Tycker mycket om ögonskuggan, den passar dig och jag blir sugen på att köpa samma, trots att mina ögon är brun-gröna. Kramar, Hanna

    SvaraRadera
  7. Vad fint! Funderar på att köpa stone collection, verkar bra att den sitter hela dagen!
    Kul att du la upp en bild ! Mer sånt! :D

    /Camilla

    SvaraRadera
  8. :)

    Stone Colours-paletten är en väldigt bra investering för alla vackra ögonfärger tycker jag, just hållbarheten och att de är helt matta gör att jag alltid vill ha den i min sminkväska.

    SvaraRadera
  9. Michaela: Lycka till med studierna i Tyskland! Det är ju ett underbart land om man älskar naturkosmetik, jag blir som en ko på grönbete så fort jag är där :)

    Nu längtar jag till Schweiz och att få botanisera i Farfallas egna butiker, och till Spanien med sina Alqvimia-butiker, och, och...Ja listan kan göras lång!

    SvaraRadera