onsdag 3 augusti 2011

Prover från Pai


Pai är ett brittiskt 100% naturligt hudvårdsmärke som jag länge har varit nyfiken på. Deras produkter marknadsförs som extra milda och sägs passa mycket bra för överkänslig hud som t.ex rosacea. Jag är ju otroligt svag för snygga förpackningar, och dessa är minst sagt svåra att motstå. 

När jag nyligen beställde lite produkter från Lovelula så fick två prover från Pai också följa med. Det blev Camellia & Rose Gentle Hydrating Cleanser samt Chamomile & Rosehip Sensitive Skin Cream. Rengöringen är som en ganska tjock kräm, otroligt len i konsistensen och med en lätt blommig doft. Jag tycker den tar bort makeupen riktigt bra, men det brukar de flesta fettbaserade naturliga rengöringar göra, förutsatt att man även använder naturligt smink (lika löser lika). 


Krämen har en härlig ljusgul färg som vaniljsås, och det märks att den innehåller mycket kamomill, för den doftar som kamomillte! Det krävs bara en liten pärla av krämen för att huden ska bli mättad och mjuk, och även fast det är mitt i sommaren så blir jag inte glansig i huden av den med tanke på hur närande den känns. Nu var det här bara 5 ml-prover så jag kan inte uttala mig så mycket om hur de här produkterna fungerar i längden, men ett riktigt bra första intryck gav dem i alla fall. Jag utforskar gärna fler av deras produkter. Pai finns nu även i den svenska webbshopen Skönhetsfabrik, priserna skiljer faktiskt inte så mycket från Lovelula, och många av produkterna är t.om billigare här i Sverige. 


Någon mer som testat Pai?


4 kommentarer:

 1. Jag har aldrig testat något från Pai men jag är väldigt nyfiken på deras kräm Geranium & Thistle för blandhud. Tycker innehållet ser så härligt ut också, inga milslånga ingredienslistor som det är svårt att förstå sig på.

  SvaraRadera
 2. Nästa beställnig jag gör blir nog att köpa Pai produkter. :)

  SvaraRadera
 3. Hej Ellinor, nu har jag fixat coh dånat lite i min blogg. Och lagt till dig i min blogg.

  Hade så många länkar innan, men nu har jag lagt till dem som jag verkligen läser och följer.

  Kram

  SvaraRadera