måndag 15 augusti 2011

Ett år har gått...


Ett helt år har nu gått sedan jag startade den här bloggen. Jag hade egentligen inte så mycket tankar kring vad jag skulle skriva om i början, jag ville helt enkelt bara skriva av mig lite om mitt största intresse i livet. Och idag när alla bloggar så tänkte jag att då kan väl jag också blogga, bara för att se vad det är för nåt! Men jag hade inte alls förväntat mig att det skulle vara så här roligt! Jag är så glad för att jag har kommit i kontakt med så många underbara människor under det här året. Det kan jag säga är det allra bästa med att blogga. Och jag hoppas att jag har lyckats inspirera en och annan att byta över till naturkosmetiken!

Det skulle vara roligt och få höra lite om de önskemål som ni läsare kan tänkas ha, något speciellt ämne som ni vill att jag skriver om? Vill ni t.ex ha mer fokus på ingredienser? Jag skriver ju gärna om naturens fantastiska råvaror, och skriver inte så väldigt mycket om de  ingredienser man bör hålla sig borta från. De farliga kemikalierna som man hittar i den konventionella hudvården kan jag givetvis gå in lite närmare på om intresse finns. 

Sen är det många läsare som önskar lite sminkbilder på mig, det lovar jag att jag ska bli bättre på. Jag äger inga mängder med makeup (eller en superbra kamera) som de riktiga sminkbloggarna, men en och annan makeup kan jag nog visa! 

Tack för ett helt fantastiskt år!
Kramar från Ellinor  13 kommentarer:

 1. Tack själv Ellinor! Du ger såå mycket, och jag är en utav dom som du har fått att byte över till enbart naturkosmetik:):

  Kram/Dorthe

  SvaraRadera
 2. Tack snälla Dorthe ♥
  Du ska alldeles strax få svar på din fråga ;)

  SvaraRadera
 3. Grattis på "födelsedagen" och keep up the good work!

  SvaraRadera
 4. Tack själv Ellinor! Något av det roligaste tycker jag varit att vi fick möjlighet att träffas och prata även IRL :-) Säger som Anna - Keep up the good work! Stor KRAM från mig! <3

  SvaraRadera
 5. Jag glömde ju helt bort att skriva vad jag skulle önska att du tog upp :).
  Om du har några tips på bra stylingprodukter till håret, och även om du har testat några kajalpennor.

  Kram/Dorthe

  SvaraRadera
 6. Jenny: Ja det var så kul att träffa dig, hoppas vi ses snart igen "på riktigt"! Massor av kramar till dig och lilla bebisen i magen :)

  Dorthe: Stylingprodukter och kajalpennor är noterat ;)

  SvaraRadera
 7. Grattis bloggen och Ellinor!
  Jag tycker din blogg är bra som den är, den har en bra blandning av allt och det är alltid lika kul att läsa de nya inläggen som kommer upp. :)

  SvaraRadera
 8. Tack Elisabeth, roligt och höra :)

  SvaraRadera
 9. GRATTIS TILL BLOGGEN!
  Tycker din blogg är underbar. Även om jag inte hra följt den så länge... så tycker jag om den jätte mycket.
  Väldigt intresseant och snygg blogg har du. :)

  Skulle vara kul om du kunde skriva om maskerna från Whole truth när du nån gång andvänder och rekommendera lite olika parfymer, som man kan ha några att välja på.
  Tack!

  SvaraRadera
 10. Tack fina Estela för komplimangerna :)

  Ja jag hoppas verkligen jag får chansen att testa deras masker nån dag, och naturlig parfym som är så härligt tipsar jag gärna om!

  SvaraRadera
 11. Oj, är det redan ett år? Jag tycker din blogg skänker lugn och harmoni och mycket inspiration, du har en egen identitet bland alla gröna bloggar, vilket är positivt. Fortsätt som du gjort hittills! Vad jag kan komma på nu att jag önskar, (vilket jag tidigare mailat dig om, ju) är inlägg om eteriska oljor och dess användingsområden.
  Kramar Hanna

  SvaraRadera
 12. Tack finaste Hanna för dina varma ord :)

  Mera aromaterapi-kunskap ska det bli!

  Kram från Ellinor

  SvaraRadera