tisdag 30 augusti 2011

Uppdaterad peeling från Maria Åkerberg

Papaya Peeling har numera en krämigare konsistens och den nya snygga Maria Åkerberg-förpackningen. Jag tycker det är en härlig peeling som ger fina resultat, det är en kombinerad mekanisk och enzym-peeling i ett, man masserar in den på torr hud och låter verka ett par minuter. Sen masserar man upp den med lite vatten tills de små kornen löses upp. Et voilà så har man babylen hud! Det är det verksamma ämnet papain i papayan som peelar så effektivt utan att varken irritera eller göra huden känslig. 

Har man riktigt känslig hud så kan man även använda peelingen som en mask, man blandar den bara med lite vatten och låter den ligga på huden några minuter. 
Nu har man även tillsatt eteriska oljor från citron, grapefrukt, lavendel och enbär. Tidigare var det bara lavendel. Jag gillar som sagt verkligen den här peelingen men har haft lite svårt för doften, så jag hoppas att den doftar lite godare nu...


7 kommentarer:

 1. Säker precis detsamma - hoppas den doftar godare. Gillar den också jättemycket, men för mig påminde doften om spya..haha..

  SvaraRadera
 2. Åh Halleluja som vi har väntat på den här i sommar!
  Håller med om att den kan dofta spya.. inte kul när kunderna reagerar på den i en ansiktsbehandling. Men doftar den bättre nu och har fått bättre förpackning är jag sjukt glad.
  Peelingen på spa tog slut i mitten av juli och vi har vääääntat.. =)

  SvaraRadera
 3. Precis, det är inte direkt den mest underbara av dofter... Jag vet inte vad det är som ger den doften, papayan kanske?

  SvaraRadera
 4. Jag vet inte vad det kan bero på, är papayan skämd om den luktar så?
  Hoppas att de nya eteriska oljorna kan dölja det :)

  SvaraRadera
 5. Nej skämd tror jag inte att den är för det skulle ju vara farligt för huden. Den nya doftkombinationen är säkert där för att dölja kräkdoften, får jag hoppas :)

  SvaraRadera
 6. Lite uppdatering: Denna peeling doftar numera underbart, fruktigt och syrligt som en citruskaramell :)

  SvaraRadera
 7. Och med mycket finare korn. Nu är den perfekt!

  SvaraRadera