fredag 5 augusti 2011

Fräscha nyheter från Dharmazone


Bloggandet fungerar inte alltid så utmärkt som man skulle vilja, igår lyckades jag på något konstigt sätt avpublicera det här gamla inlägget från maj. Så här kommer det igen för den som vill läsa!


Underbara Dharmazone utökar nu sitt gedigna sortiment av ekologisk hud- och kroppsvård med serien Wellness: schampo, balsam, duschcreme & bodylotion med innehåll som ekologisk rapsolja, mandelolja och skandinaviska hjortron rika på antioxidanter, vitamin A, C, E som stärker hud, hår och hårbotten. Doftar gör de fräscht av de äkta eteriska oljorna citrongräs, lime, äpple och verbenate, som alla ger en aromaterapiupplevelse för extra uppfriskande effekt efter träningen. Håret får tillbaka sin naturliga glans, hud och hårbotten blir skonsamt rengjord och naturligt återfuktad. 

Alla Dharmazones produkter är helt fria från parabener, sulfater, mineraloljor, silikoner, syntetiska parfymer och färgämnen. Unikt för denna nya Wellness-serie är att det är den första serien tillverkad i Sverige som erhållit certifieringen NATRUE natural cosmetics. Det är certifieringen som garanterar att produkten lever upp till de högsta kraven på naturlig och ekologisk hud- och hårvård. 

Alla 4 produkterna kostar 95 kr/st för 150 ml, och finns att köpa i Dharmazones webbshop samt hos SATS. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar