söndag 21 augusti 2011

Nyheter för den torra, känsliga & mogna huden



















Skånska Hermione lanserar nu de första ekologiska hudvårdsprodukterna för ansiktet. Produkterna är 100% naturliga och andelen ekologiskt är så högt som 97-100%, och först ut är en serie anpassad för torr, mogen och känslig hud:

 Cleansing Lotion med avokadoolja, apelsinblomshydrolat och milt rengörande rosa lera. Tar lätt bort makeup. 

 Ansiktsserum Argan & Havtorn innehåller den populära arganoljan samt extrakt från havtorn, båda med starka anti-aging egenskaper. Det dryga serumet kommer i en roll-on flaska som man rollar direkt på rengjord och fuktig hud. 

 Face Cream är en lite fetare kräm för den krävande huden som behöver rikligt med näring, ändå är den lättflytande. Innehåller bl.a nyponfröolja och arganolja och doftar av eterisk olja från petit grain (pomeransolja) som balanserar den känsliga huden. Rik på A-och E-vitamin samt omega 6-fettsyror. Kan användas som både dag- och nattkräm. 

Rengöringen och krämen finns även att köpa som ett litet resekit på 10 ml vardera. Produkterna hittar du i Hermiones webbshop. Fler ansiktsprodukter är på gång, håll utkik på hemsidan!


4 kommentarer:

  1. Hej Ellinor!

    Det låter som underbara produkter, måste nog testa :).
    Kan du rekommendera en riktigt bra lermask?

    Kram/Dorthe

    SvaraRadera
  2. Hej Dorthe!
    Ja visst e de fina :)
    En riktigt bra lermask är Dr.Hauschkas, den kan jag varmt rekommendera dig!

    SvaraRadera
  3. Kan varmt rekommendera lermask från Song of India (Ellinor har tipsat om den i ett tidigare inlägg). Riktigt fin mask som blir rik och krämig i konsistensen och torkar inte lika snabbt som Dr. Hauschka. Just nu har jag båda masker och båda är bra men Song of India känns mer spännande att använda, gillar doften och hur den känns på huden. Men oavsett vilken lermask du än väljer tänk på att spraya med vatten så att det inte torkar helt på huden och det också enligt tips från vår sköna Ellinor :)

    SvaraRadera
  4. Vad roligt att du testat Song of Indias masker!

    SvaraRadera