söndag 10 oktober 2010

Två mogna nyheter från Dr.Hauschka!


Snart kompletteras Dr.Hauschkas fina anti-aging serie för mogen hy med två nya produkter, nämligen en hals- och dekolletagecreme och en ögoncreme. Jag fick nys om dessa två nyheter genom Dr.Hauschkas internationella nyhetsbrev som man kan beställa genom deras tyska hemsida (som även finns på engelska). Jag tycker Dr.Hauschka har lyckats väldigt bra med designen av denna serie, den får gärna stå längst fram i mitt badrumsskåp i framtiden!

-Hals- och dekolletagecremen som heter Regenerating Neck and Décolleté Cream innehåller bland annat de mycket vårdande antiaging-oljorna macadamianöt- och arganolja. Cremen har en mycket närande formula som är speciellt anpassad till en mogen hy och som stimulerar hudens cellförnyelse, och innehåller fuktighetsreglerande extrakt av bl.a rödklöver och björkblad.

-Ögoncremen som heter Regenerating Eye Cream kommer i en praktisk pumpflaska och innehåller nio olika vårdande vegetabiliska oljor, däribland gurkörtsolja och havtornsolja, och ska motverka rynkor samt lugna en känslig ögonhud. Innehåller även fuktighetsgivande extrakt av kvittenkärnor, björklöv och rödklöver.

Dessa två produkter kommer förmodligen att finnas i den svenska handeln om ett par månader.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar