lördag 23 oktober 2010

Härligt chokladbrun ögonskugga från Dermanord




Dermanords ögonskuggor finns i hela 21 nyanser, och de är uppdelade i kalla och varma färger och finns både som skimrande och matta. Jag föredrar matta ögonskuggor eftersom det ger ett naturligare intryck, och jag älskar såna här mustiga chokladbruna toner! Jag kan tycka det är svårt att hitta riktigt matta naturkosmetiska ögonskuggor, så jag blev jätteglad när jag upptäckte Dermanords. Jag brukar komplettera den här skuggan som heter Warm brown med Dr.Hauschkas Stone Colours Collection palett, för de ögonskuggorna är riktigt riktigt matta...
Kostar ca 105 kr och finns att köpa i denna svenska webshop. 

Ingr.: Talc, Magnesium Stearate (från sterinsyra), Silica (kisel), Ethylhexyl Palmitate (från kokosolja). +/- Mica (Glimmer), Cl 77891, Cl 77491, Cl 77492, Cl 77499, Cl 77288, Cl 77007, Cl 77510.

+ perfekt chokladbrun och matt nyans. Pigmentrik och därmed väldigt dryg. Sitter jättebra, på mig sitter den i princip hela dagen om jag grundar med foundation+concealer och puder. Mycket prisvärd. 

- tråkig förpackning som saknar spegel i locket. Den lilla applikatorn som fanns med i dosan när jag köpte den var helt meningslös och åkte direkt i soporna. Den var böjd och helt omöjlig att använda. 

Betyg: trots den lite trista förpackningen får den betyget 5/5 av mig, för så bra är den!


2 kommentarer:

  1. Ja visst är det, speciellt om man är brunett, då är det en klockren färg!

    SvaraRadera