tisdag 19 oktober 2010

Mingelkväll på Eco Sense!


Onsdagen den 3 november erbjuder Eco Sense Salong på Regeringsgatan. 47 i Stockholm en härlig mingel- och kundkväll från kl 17.30. Under kvällen kommer man kunna lukta och känna på deras ekologiska produkter, salongen erbjuder t.ex hela Dermanords sortiment! 


De kommer även att visa upp sin nya hudvårdsserie Q FOR SKIN, som är ett medicinskt ekologiskt hudvårdsmärke som baseras på havtornsolja. Skaparen av Q FOR SKIN, Ellinor Nilsson, kommer att finnas på plats under kvällen så att man kan ställa lite frågor till henne om sin hud samt kunna få ett skräddarsytt program för just sin egen hudtyp och eventuella hudproblem. Ellinor är en inspirerande person att lyssna till. Med en bakgrund som sjuksköterska och nu även ekologisk hudvårdsterapeut är hon mycket kunnig i hudvårdsproblem. Upplever du att du har hudproblem såsom acne, rosacea, röda kinder eller hårbottensproblem ska du ägna denna kväll till att lyssna till Ellinor.
All hudkonsultation för ansikte/hårbotten är gratis och kommer att vara gratis. Gör dig själv en tjänst, ta reda på varför du eller någon i din närhet har problem med huden. 


Det kommer att serveras dryck samt tilltugg, ekologiskt naturligtvis. Under kvällen får man 10% rabatt på hela sortimentet, och det kommer även att lottas ut produkter. 


Kontakta Eco Sense Salong direkt via mejl: info@ecosalongen.se eller ring till dem på tel: 08-21 28 08. Skynda att anmäla dig, för det finns inte många platser kvar!

2 kommentarer: