torsdag 30 december 2010

Sprudlande vacker nyårsmakeup!


När det är fest ska man inte vara rädd för att använda mycket färg i sin makeup. Dr.Hauschka tipsar om en strålande vacker rosa/lila makeup för att glittra lite extra på Nyårsafton!

  1. Lägg först en bra bas med foundation och concealer, glöm inte att grunda med concealer även på ögonlocken så fäster ögonskuggan bättre. 
  2. Använd ett solpuder/bronzer för att ge lite extra värme och liv till ansiktet. Borsta på det tunt i hela ansiktet. Applicera sedan ett rosatonat kallare rouge för att balansera upp det varma som solpudret ger och för att skapa kontraster i makeupen. 
  3. Applicera en ljusrosa ögonskugga på hela ögonlocket ända upp till brynen, använd sedan en lila/mörklila skugga på ögonlocket och under nedre fransraden för att ge intensitet och rama in ögat. 
  4. Använd en svart ögonpenna för att markera den nedre fransraden och en flytande svart kajal till den övre fransraden. Var inte rädd för att göra en tjock linje, lite kraftigare i slutet av yttre ögonvrån. Och sedan kronan på verket: flera lager svart mascara på både övre och undre fransraden. 
  5. Ett mörkrött läppstift passar perfekt till den här vackra makeupen, och använd en läppenna som går i samma ton så "blöder" inte läppstiftet. Avsluta med ett läppglans i samma nyans som läppstiftet för extra snygga läppar. 

Nu kan festen börja, 
Gott Nytt År på er Alla!


2 kommentarer:

  1. Och jag vill önska dig ett riktigt Gott Nytt År! Det blir garanterat en färgstark mejk för min del imorgon eftersom jag äntligen fått hem mina efterlängtade sminkpryklar :)
    Kram J

    SvaraRadera
  2. Gott Nytt 2011 Jenny! Vad roligt att du äntligen fick hem ditt efterlängtade paket, det såg ut att vara mycket härliga gottesaker du beställt:)
    *Kram*
    Ellinor

    SvaraRadera