tisdag 7 december 2010

En kommande nyhet från Nvey Eco!


Igår kom Turkos nyhetsbrev med den härliga nyheten att Nvey Eco snart ska lansera en ny nyans av Compact Powder. På Turkos begäran har teamet bakom detta fantastiska makeupmärke nu skapat nyansen Light Ivory, ett puder som är speciellt framtaget just för ljus, skandinavisk hy och som kommer att ersätta den nuvarande ljusaste nyansen Lite


Det här känns jätteroligt för jag har själv haft svårt att använda Lite då den har varit för mörk för min ljusa hy, och jag har verkligen saknat ett riktigt ljust puder i deras sortiment. Kanske nästa steg för Nvey Eco blir att ta fram ett löspuder? 


3 kommentarer:

 1. Jag har aldrig använt något från Nvey Eco men nu blev jag nyfiken. :)

  SvaraRadera
 2. Ja, det nya pudret passar oss riktigt vackra bleknosar ;-).
  Osäkert med löspuder (det är egentligen mycket bättre för oss msk och miljö när mineralerna är bundna) nu får man ju bonus med både jojoba och morotsolja :-) Tror du kommer att gilla den<3 Önskar dig en härlig 3:e advent!!
  Massvis med kramar, G

  SvaraRadera
 3. Ja det ska bli så kul att prova den här nya nyansen:)(hoppas bara att den inte är för kall).
  Det känns ju helt fantastiskt att de har tagit fram det här pudret speciellt för oss här i Skandinavien, det kan man verkligen kalla kundservice! Och visst är det bättre när mineralerna är bundna, kompaktpuder är också mera praktiskt. Även om jag älskar resultatet av löspuder, jag brukar använda Dr.Hauschkas det tycker jag är oslagbart.
  Önskar dig en underbar helg, Gabriela!
  Kram
  Ellinor

  SvaraRadera