söndag 5 december 2010

Frossa i choklad & söta förpackningar!


De här underbara godsakerna fick jag nys om i ett inlägg hos en av mina favoritekobloggar, Ekonördarna på Lyckobacken. Loveko heter det örebrobaserade företaget som importerar fluffiga, kakaodoftande läckerheter för att stilla chokladälskarens habegär! 
Från och med den 1 februari 2011 kan man handla dessa fina produkter i Lovekos egen webshop, och det dröjer nog inte länge förrän vi hittar dem i butiker och salonger runt om i hela Sverige. 



Sweet Beauty tillverkar äkta naturliga spaprodukter med certifierad ekologisk & fairtrade kakao och kakaosmör, skapat av Lisa Francoise som är utbildad chokladmästare!


Skrubba dig ren med Tropical Treat Scrub med ananas och kokos, 250 ml för 298 kr. 


Rose pot de crème Body Cream som doftar av rosor och choklad, 120 ml för 240 kr. 


Ganache for Lips tillverkar läppbalsam i en massa olika smakkombinationer för den äkta chokladgourmeten. De innehåller bl.a äkta osötad Scharffen Berger choklad som anses vara en av världens finaste chokladsorter. Mums!


Chocolate Mousse, 65 kr...


Chocolate Raspberry...


Dessa ursöta handgjorda tvålar från Nostalgia Organics finns i en massa olika sorter, med fantasirika namn som Goose Bumps, Happy Days och Sunday School. Riktigt generös storlek på 153 gram. 
Sweet Orange med doft av apelsin & kanel, 120 kr...
Angel Kiss med doft av pepparmint...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar