söndag 28 november 2010

Zuii OrganicZuii Organic heter det nya spännande ekologiska makeupmärket från Australien. De fanns med på Allt för Hälsan-mässan och jag hade den stora turen att vinna ett set med läppstift, mascara och ögonskugga som de lottade ut. Har nu testat produkterna i ett par veckor, så snart blir det recensioner!


Jag märkte direkt att det här märket skiljer sig ganska mycket från andra naturliga makeupmärken. Basen i rougen, ögonskuggorna och deras kompakta puderfoundation består nämligen utav torkade och malda ekologiska rosor, jasmin- och kamomillblommor. Och det är något nytt som jag aldrig har stött på förut, för oftast är det talk, majssilke eller rissilke som används som bas. 


Produkterna är fria från parabener, talk, genmodifierade råvaror, konserveringsmedel och mineraloljor och är ekocertifierade genom USDA och Organic Food ChainHoppas att man snart kan hitta Zuii Organic i en svensk butik eller webshop!


4 kommentarer:

 1. Färgerna på skuggorna ser verkligen sååå fina ut!

  SvaraRadera
 2. Ja visst gör de! Påminner mycket om Nvey Ecos skuggor...

  SvaraRadera
 3. Hoppas verkligen att de börjar säljas på någon webshop snart för de låter verkligen som riktigt härliga produkter. Väntar med spänning på dina recensioner. :)

  SvaraRadera
 4. De finns nu att köpa hos Nature i Näsby Park Centrum i Täby i Stockholm. Här kan man läsa mer om företaget som importerar Zuii Organic till Sverige: www.aroha.se

  SvaraRadera