onsdag 24 november 2010

Underbart aromaserum med äkta rosdoft från WISE


WISE Naturkosmetik har 4 olika aromaserum i sitt sortiment som kan användas antingen som ett serum under ansiktskrämen, blandad med krämen eller ensam som en ansiktsolja. Aromaserum Ros passar alla hudtyper, även den känsligaste. WISE föreslår att man gör "dofttestet" för att välja det serum som passar en bäst: det näsan tycker mest om ska man välja oavsett vad det står på flaskan. Eteriska oljor har multifunktioner och vi behöver olika serum för olika tillfällen. 

Jag bara älskar att smörja in ansiktet med en väldoftande olja på kvällen, det är min lilla heliga ritual som får mig att komma ner i varv och bli lite småsömnig. När ansiktet fortfarande är lite fuktigt av ansiktsvattnet tar jag en pump av denna lena olja och värmer upp den i händerna några sekunder. Sen kupar jag händerna över ansiktet en stund och andas in djupt, och jag blir alltid lika glad när jag känner den här härliga rosdoften! Efter bara några minuters mjukt masserande har oljan gått in i huden som nu är mjuk som sammet...
Finns att köpa i WISE webshop för 289 kr. 

Innehåll: Aprikoskärnolja*, Solrosolja*, Tistelolja*, Ros Otto, Geranium*, Sandelträ, Parfum - naturliga doftämnen som finns i eteriska oljor: Benzyl benzoate, Citral, Citronel, Eugenol, Farnesol, Geraniol, Limonen, Linalool. 
*Ekologiskt odlad

(Fast när jag läser INCI på min olja så står det jojobaolja och sheasmörsolja istället för aprikoskärn- och tistelolja. De måste ha ändrat lite i receptet sedan jag köpte min.)

+ den äkta rosdoften och den härliga konsistensen, varken för torr eller för fet. Praktisk och behändig liten pumpflaska. Fin ytterförpackning. 
- dyr för en flaska på 15 ml, den borde kunna innehålla det dubbla för det här priset! Det blir oekonomiskt om man använder den som enda ansiktsolja varje dag. Glasflaskan är inte så väldigt snygg, lite tråkig. 

Betyg: En utav mina absoluta favoritoljor som får toppbetyget 5 av 5!

4 kommentarer:

 1. Har varit på väg att kamma hem en sån från Tradera två gånger. Ena gången var jag snål och ville inte bjuda över, trots lågt pris och andra gången glömde jag att jag lagt bud. La bara utropspriset av någon konstig anledning, så det kanske inte är meningen attt jag ska testa denna som låter så härlig ;)

  SvaraRadera
 2. Jag har lyckats få tag på denna olja två gånger på Tradera, betalade max 130 kr båda gångerna. Så det lönar sig att ta sig en titt därinne ibland:)

  SvaraRadera
 3. Jag hoppas att det sista ingredienslistan var den de använder nu. Den med jojoban och sheasmöret. Aldrig varit inne på Tradera....
  Kram

  SvaraRadera
 4. Ja det hoppas jag med, det är ju en lite bättre formula. Jag brukar mest sälja saker jag inte behöver på tradera, som lite kläder och andra prylar som kanske inte passar en längre. Handlar inte ofta där, men ibland hittar man ett och annat guldkorn till ett bra pris!

  SvaraRadera