fredag 26 november 2010

Ekologisk hudvård i Sofis Mode!


6 kommentarer:

 1. Det var en sida om varför man ska välja ekologisk hudvård i Kicks senaste klubbtidning, men jag tyckte att de gick runt ämnet lite och skippade de värsta argumenten, som att det är fullt av gifter och cancerogena ämnen. Å andra sidan så skulle de ju skriva att 95% av deras eget sortiment inte var något att ha i så fall, så det kanske inte var så konstigt ändå.

  SvaraRadera
 2. Precis så tänkte jag också när jag läste Kicks tidning!

  SvaraRadera
 3. Precis, man förstår att de inte vill snacka skit om i princip hela sitt sortiment. Därför kan jag ibland tycka att det är lite motsägelsefullt att de ens tar in ekohudvård, det känns mera som att de bara hakar på en trend att alla skönhesbutiker ska ha en liten ekohörna. Men vi får väl hoppas att den hörnan bara kommer att växa och växa med tiden!

  SvaraRadera
 4. Vill bara önska dig en härlig första advent!
  Kram G

  SvaraRadera
 5. En fin första advent önskar jag dig också Gabriela!
  *Kram*
  /Ellinor

  SvaraRadera
 6. Det är sannerligen lite motsägelsefullt att de ens tar in ekohudvård, men bra för oss konsumenter som får tag på det lätt & kan fortsätta att plocka poäng! Och jag tänker även att det i framtiden förhoppningsvis bara är naturkostmetika (eller åtminstone mer än giftiga) och någonstans ska man ju börja!

  SvaraRadera