tisdag 8 november 2011

Massor med nyheter från Maria Åkerberg
















De ligger verkligen inte på latsidan borta i Frillesås. Nu finns det en rykande färsk produktkatalog som jag tycker det ska bli mycket spännande att bläddra i, och de har även fått tillökning i sitt redan gedigna sortiment:

2 nya serum att välja på: Serum Moist innehåller maximalt med fuktgivande ingredienser för alla hudtyper och Serum Clearing är rengörande för fet, oren och acnehud och kan även användas för att punktbehandla finnar och pormaskar. Serum är aktiva produkter och ska alltid appliceras innan kräm eller olja för att kunna gå djupt ner i hudlagren och ge effekt. Båda kostar 225 kr för 30 ml. 

3 nya sorter av Hair & Body Shampoo: Nettle (nässla) främjar hårtillväxten, Sage (salvia) minskar fettproduktionen i hårbotten och Mentha motverkar mjäll och svamp. Finns i 125 ml och kostar 80-110 kr. 


4 Scalp Treatment, för behandling av hårbottenproblem och ge ett starkt och friskt hår: Nettle motverkar håravfall och stimulerar hårtillväxten, Sage drar ner på fettproduktionen, Rosemary för att behålla en frisk och glad hårbotten och Mentha som motverkar mjäll. 125 ml kostar 195-250 kr. 


Och inte nog med dessa nyheter, i mitten av november lanseras fluffiga, närande ansiktskrämen Face Dream för torr, känslig hy som lätt blir rödflammig samt de två lipglossnyanserna Malibu och Romance. Och från 1 januari finns det två nya Deo Spray att välja på. Mycket att se fram emot med andra ord!


5 kommentarer:

  1. Vilka fina produkter ifrån Frillesås. Har faktiskt ingen erfarenhet utav dem men har kastat ett öga på dem. Kommer du köpa något?

    SvaraRadera
  2. Serum Moist låter mycket intressant, och Scalp Treatment Rosemary, för rosmarin doftar ju så underbart!

    SvaraRadera
  3. Hej hoppas att det är ok att jag slänger in en fråga här!
    Undrar hur "viktigt" det är att gå på och få professionella ansiktsbehandlingar?
    Har under dom senare månaderna fått väldigt oren hy med små prickar längs kinderna.
    Från att ha haft väldigt bra hy under hela tonåren har det nu kommit som ett brev på posten med besvärlig hy.
    Har mer eller mindre börjar gå över till naturliga produkter och tänkt att det kanske skulle hjälpa till, men har fortfarande inte märkt någon skillnad.

    Mvh anna

    SvaraRadera
  4. Hej Sanna!
    Det är jag som är lite trög med att svara på frågor, har mycket just nu. Men jag fick din fråga i mejlen och lovar att du har ett svar senast imorgon kväll :)

    Varmaste hälsning från Ellinor

    SvaraRadera
  5. Åh tack :) blev lite osäker på om det hade gått iväg bara!

    SvaraRadera