lördag 5 november 2011

Gudomligt vackra julaskar från REN


Till årets Gift Set Collection har REN tagit hjälp av superlyxiga de Gournay som är kända för sina handmålade tapeter där man använder samma teknik som på 1700-talet, här i underbara stilen Chinoiserie. Vackrare julförpackningar får man leta efter! Du hittar dem hos Eleven.se
Njut...



































6 kommentarer:

  1. Jätte vackra är dem. Det enda produkten jag har provat från REN är en mask. den var jätte bra, men det finns andra märken som jag har fasnat för istället.

    Har en fråga till dig Ellinor: vet att det är ju jätte bra att man kan ändvända jojobaoljan till makeup remover, men skulle man kunna andvända den som vanlig rengöring till ansiktet varje dag?

    SvaraRadera
  2. Åhh, jättefina! Men är de verkligen rena? Har för mig att de innehåller en hel del skit? Men jag kanske har fel! Hoppas jag har det!

    SvaraRadera
  3. Estela: Själv har jag aldrig testat Ren men jag har hört så mycket gott om dem, att de ger fina resultat. Absolut kan du använda jojobaolja som enda rengöring varenda dag, då är det noll risk att ansiktshuden kan bli uttorkad dessutom. Man behöver inte alls ha en rengöringskräm eller rengöringsmjölk :-)

    SvaraRadera
  4. Fantastiska förpackningar! Perfekta presenterna ju! :) Kanske tom till mig själv, har inte provat något ifrån REN ännu.

    SvaraRadera
  5. Michaela: Ren är väldigt rent, precis som namnet! Men som många andra naturliga märken innehåller en del av deras produkter phenoxyethanol som konservering. Så om man vill undvika just det ämnet så får man kika lite extra på INCI.

    SvaraRadera
  6. Tack för svaret. Ska börja andvända jojoba oljan när min rengöring tar slut.

    Kram

    SvaraRadera