torsdag 27 januari 2011

Tävling: Vinn en ansiktscreme från M Picaut!


Nu är det äntligen dags för en tävling igen! Den här gången har du chansen att vinna en härlig Skin Perfect Moisturiser från svenska M Picaut till ett värde av 399 kr. 
Så här beskriver grundaren av detta ekologiska hudvårdsmärke, Mette Picaut, sina produkter:
Jag tror på Less is More när det kommer till hudvårdsprodukter. Naturen erbjuder det mesta som behövs. M Picauts ingredienser kommer från odlingar där det är rent och enkelt att välja ingredienser och där odlaren har omsorg om plantor och miljön. Att välja mjukt kakaosmör istället för syntetiska ingredienser är en självklarhet. Tillsammans med aktiva peptider som ger resultat är M Picaut Skin Perfect Moisturiser en fantastisk creme och ett spännande möte mellan det renaste naturen kan erbjuda och det mest effektiva forskningen kan prestera. 
Det känns viktigt att våga förena motsatser och att ge sig ut på nya spår. Något som avspeglas i mina produkter. Tankar som alltid finns bakom valen av ingredienserna är effektivitet, sinnlighet och naturnära oavsett från vilken del av världen, eller forskningen, de kommer från. 
Jag vill att du med gott samvete kan ge dig själv effektiv skönhet med omtanke.

För att vara med och tävla gör du så här:
1. Nämn 3 ekologiska,vegetabiliska oljor som man kan hitta i M Picauts produkter. 
2. Ställ en fråga till mig, det kan t.ex vara en hudvårdsfråga eller något helt annat du skulle vilja veta!
3. Svaret+frågan tillsammans med ditt för- och efternamn och vilken stad du bor i skickas sedan till: beautyandnature@live.se


Tävlingen pågår fram till söndag den 6 februari kl.24.00, och på måndag den 7 februari presenteras en lycklig vinnare här på bloggen. 

Stort lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar