lördag 29 januari 2011

Äntligen ICA!


Från vecka 6 kan ni inhandla naturlig ekohudvård till ett riktigt bra pris på ICA Maxi runt om i hela vårt avlånga land! Då lanseras nämligen Salviderm Naturligtvis som är skapat av tjejerna bakom hudvårdsmärket Luxsit. Serien består av 8 produkter (än så länge):
Ansiktstvätt, 79 kr
Ansiktskräm för torr hy, 119 kr
Ansiktskräm för normal hy, 119 kr
Handkräm, 49 kr
Handtvål, 49 kr
Hudkräm, 89 kr
Sockerskrubb, 109 kr
Duschkräm, 79 kr
(Alla priser är rekommenderade utpriser)
"Salviderm Naturligtvis är en unik hud/kroppsvårdsserie tillverkad med omtanke för både människa och miljö. Vi vågar påstå att vi är lite bättre än alla andra. Vi kompromissar inte vare sig det gäller yta eller innehåll. Förpackningar och doftsättning är unisex för att attrahera många och fungera för hela familjen.
Vi använder oss Naturligtvis av ekologiska råvaror. Innehållet är noga utvalt och vi tillverkar tom våra egna tensider (tvättaktiva ämnen). Vårat sortiment är handgjort och producerat i egen fabrik. Vi har en lättsam framtoning men en mycket seriös insida. Sortimentet håller hela vägen ända från ekologisk råvara till förpackningen av 100% återvinningsbar plast."
Själv ska jag nog börja med att testa handtvålen och handkrämen för det är jag storkonsument av. Jag tycker ofta det är svårt att hitta naturliga handtvålar till ett vettigt pris här i Sverige, och jag hoppas att denna är riktigt mild och dryg. 

1 kommentar:

  1. Vad bra att märket kommer att sälja på ICA!

    Vänligen
    Camilla Åkesson
    www.hallbarlivsstil-webbmagasin.com

    SvaraRadera