måndag 17 januari 2011

Rengörande nyheter!


Idag lanserar svenska Di Tchón sina två första rengöringsprodukter för ansiktet:

Protect & Purify Cleansing Milk: En mild rengöringsmjölk med ekologiska växtoljor, antioxidanter och havtorn. Rengör huden effektivt utan att torka ut. Bidrar till bättre barriärfunktion och vitalitet och har en mild doft av geranium och neroli. 150 ml för 265 kr. 

Soothe Cleansing MilkEn extra mild rengöringsmjölk med ekologiska växtoljor, antioxidanter och kamomill. Rengör huden effektivt utan att torka ut. Lugnar irriterad hud och har antiinflammatoriska egenskaper. Med en mycket mild doft av kamomill och rosmarin. 150 ml kostar 265 kr. 
Di Tchón firar lanseringen med två fina paketerbjudanden som gäller t.o.m den 28 februari:
Köp antingen Protect & Purify Cleansing Milk & Protect Face Cream för 575 kr
eller
Soothe Cleansing Milk & Soothe Face Cream för 595 kr!

4 kommentarer:

  1. Kul med nyheter! Är de värda priset tycker du?

    SvaraRadera
  2. Jättesvårt och säga eftersom jag inte testat dem ännu, men visar det sig att de är riktigt bra så är de nog värda sitt pris. Jag har ännu inte testat någon av Di Tchóns produkter. De verkar i alla fall inte ha stoppat så dyra, exklusiva oljor i dem för att motivera priset, solros- och ricinolja är rätt så billiga oljor även när de är ekologiska. Har du provat någon utav deras krämer?

    SvaraRadera
  3. Nej, tycker inte riktigt att det känns som de premiumprodukter de verkar vilja vara (om man ska tro priset..). Men därför blir jag ju lite extra nyfiken också:-)

    SvaraRadera
  4. Ja när en produkt är lite dyrare så ökar mina förväntningar definitivt:)

    SvaraRadera