fredag 18 mars 2011

Missa inte chansen att uppleva exklusiv ekohudvård!


Bor du i Östersund eller kanske har vägarna förbi så får du inte missa makeupkvällen hos underbara Gabriela på Turkos torsdagen den 31 mars. Kl. 18.00 är du varmt välkommen till salongen på Köpmangatan 34! De kommer att presentera vårens make-up från Nvey Eco, och det blir även smygpremiär av Nvey Ecos nya kollektion. Du får råd och tips om hur du lägger en pigg och fräsch vårmake-up. Och det blir självklart fina erbjudanden i butiken under kvällen! 

Hos Turkos hittar du även de underbara märkena Alqvimia & Farfalla samt äkta parfymer från Florascent och hälsovänliga nagellack från SuncoatDu anmäler dig antingen hos info@turkos.se eller ringer 063-122313. 

Önskar verkligen att jag kunde närvara vid den här kvällen, men det blir lite långt att åka 50 mil...


"Vår ambition är att bidra med en effektiv terapeutisk förmåga samt en känsla av flärd och lyx till den svenska skönhetsmarknaden. Det gör man enligt vår mening bäst genom att hålla sig till kvalitet, omtanke och rena ekologiska råvaror. Ett rent naturligt innehåll är dessutom motiverat med tanke på vår hälsa och vår miljö. Vi vill visa att det bästa resultatet finns där man kombinerar Naturkosmetikens strikta krav på innehåll, den medicinska hudvårdens resultatfokusering och den lekfulla flärden i den lyxiga kosmetiken. I namnet Turkos sammanfattas vår vilja att ta det innersta ur Naturkosmetiken och sätta färg på den. Naturlig lyx är äkta lyx!"


3 kommentarer:

  1. Vad kul och mysigt för Gabrielas kunder, hade varit kul att vara där. Jag får njuta av hennes hudvård via weben vilket är tur.:) Bor i Skåne.
    Kram Elisabeth

    SvaraRadera
  2. Tack så hjärtligt finingar! Ni kan aldrig tro vad detta värmer mitt hjärta <3
    Kramar i massor Gabriela

    SvaraRadera
  3. även från Göteborg blir det väl långt att åka... men så trevligt det hade varit!

    SvaraRadera