torsdag 23 september 2010

Allt för Hälsan 12-14 november!

Jag har velat besöka Allt för Hälsan-mässan i flera år nu, men det har helt enkelt aldrig blivit av. Och förra året var jag på utbildning på Axelsons då mässan var, så då fanns det ingen tid till att besöka den. Men i år ska jag dit! Det ska bli så kul att besöka alla utställare med naturkosmetik, jag ska absolut inte missa Turkos och Dr.Hauschkas montrar.

6 kommentarer:

  1. Oh, jag hade gärna velat ta mig dit jag med. Synd det är en bit - men en annan gång.

    Tack för respons på min blogg och jag måste få säga att din blogg är himla mysig och intressant också!

    SvaraRadera
  2. Då kanske vi syns, ska också vagga omkring där med min stora gravidmage hade jag tänkt! Var på mässan i egenskap av journalist för några år sen och lyssnade på mängder av spännande föredrag, provad produkter och åt mig halvt fördärvad på smarrig smakprover:-)). Förra året deltog jag på träningskonventet, men i år blir det mest fokus på behandlingar, hudvård och mat...:-)

    SvaraRadera
  3. hallonmuffin: vad glad jag blir att du gillar min blogg! Det värmer...
    /Ellinor

    SvaraRadera
  4. Elena: ja men det kanske vi gör! Jag kommer nog mest surra runt vid naturkosmetiken och behandlingarna. Jag är jättesugen på att prova energimassage, hoppas de kommer att ha det på mässan:)
    /Ellinor

    SvaraRadera
  5. Kul, då får jag möjlighet att säga hej till dig irl. jag kommer med stor sannolikhet att befinna mig i Hauschkamontern under mässan.
    Den är för övrigt jättekul att gå på. Bankomatköerna brukar vara extremt långa så ta ut i förväg. Det brukar vara mycket att shoppa.

    SvaraRadera
  6. Katarina: Ja men då ska jag hålla utkik efter dig vid Hauschkamontern:)

    SvaraRadera