onsdag 7 december 2011

Fluffig, vårdande ansiktskräm från c/o Björk


Det kanske verkar lite ojuste att publicera en solig bild just nu som är tagen i början av augusti! Men det är så att jag har testat ansiktskrämen för känslig hud från c/o Björk under sommar, höst och vinter för att kunna ge den en så rättvis bedömning som möjligt. Det är ju inte alltid man har möjlighet att göra det ifall man använder produkten varje dag och den tar slut fort, men jag har alltså testat denna i perioder. 
Krämen innehåller inflammationsdämpande kamomill och läkande vegetabiliska oljor som jojoba- och rapsolja och sheasmör. Den är fyllig, tjock och fluffig i sin konsistens och känns väldigt skön att smörja in ansiktet med. Under sommaren kändes den alldeles för kraftig dock och hade svårt att gå in ordentligt, men nu i den torra luften säger det bara slurp! Den känns skyddande och den lyckas bra med att hålla huden återfuktad och fin hela dagen. Jättebra makeupunderlag. Doften är ljuvligt blommig och frisk, men ganska diskret så den irriterar inte den doftkänslige. 
Bäst: Dryg och med en fin, mild doft. Ordentlig återfuktare under den kallare årstiden. Bra pris och bra att den kommer i vakuumförpackning. 
Sämst: Inte idealisk under sommaren, då blir man för glansig helt enkelt. Förpackningen skulle ju kunna vara lite roligare... 
50 ml kostar 245 kr och man beställer enklast produkter från c/o Björk genom att mejla till info@halsabjork.se


1 kommentar:

  1. Jag är på jakt efter en ny dagkräm, och det här lät väldigt spännande måste jag säga! Riktigt sugen på att klicka hem. :)

    SvaraRadera