måndag 19 september 2011

Underbar chokladkväll hos Duo4

Igår hade jag en magisk afton hos mysiga Duo4 på Söder i Stockholm som bjöd på professionell chokladprovning och hudgodis med Maria Åkerbergs härliga chokladdoftande produkter. 

Louise Öbrink är pralinör, bagare, konditor och tårtkonstnär och äger Chokladhuset i Nynäshamn. Hon berättade en massa spännande saker om choklad och dess historia och jag lärde mig en hel del nytt om choklad som jag inte visste förut. I hela 5 år i rad har Louise haft den stora äran att tillverka Nobel-Pralinen, ett uppdrag som hon även fått i år. En mycket inspirerande kvinna att lyssna till och som förmodligen har världens bästa jobb!

Vi bjöds på lakrits- och limetryffel, Valrhona Manjari 64% av Criollobönan och Callebaut 70% av Foresterobönan. Till det fick vi även ett smakprov på ett riktigt gott cypriotisk dessertvin, Commandaria St John. Mmm vad gott det var. 

Duo4, med två magiska händer var, består av Natalie Gilert och Ivan Valencia. 

De är mycket stolta återförsäljare av Maria Åkerbergs produkter, som de använder i alla sina behandlingar. Jag provade den nya formulan på Papaya peelingen, den doftar numera underbart fruktigt och kornen känns små och milda. 


Tack Ivan, Natalie och Louise för en supermysig kväll


2 kommentarer:

  1. Åh, ser härligt ut tycker en chokladälskare som mig. ;)

    SvaraRadera
  2. Ja det var himmelskt gott :)
    Vi fick inte bara chokladprovning, utan också gudomliga små chokladbakelser som Ivan själv bakat, toppade med färska hallon. Jag går gärna på kundkväll hos dem igen!

    SvaraRadera