tisdag 13 september 2011

Chocolate Berry Makeup


Underbar och snygg makeup av min nya makeupguru. Hösten och vintern tycker jag är en tid då man vågar experimentera lite mer med makeup, använda lite mörkare toner och markera ögonen mer i mörkret. Med mustiga nyanser som chokladbrun, plommon, mörklila, antracitgrå...

4 kommentarer:

 1. Älskar Lisa Eldridge! Hon är så himla duktig, och hon förklarar så bra och får en att bli intresserad. Innan jag började kolla på hennes youtube-klipp var jag helt ointresserad av makeup. =)

  SvaraRadera
 2. Ellinor!

  Vilka är dina bästa tips för en hy med tidiga ålderstecken, som det börjar
  dra och klia i på grund av torrhet så fort hösten är på gång?

  Tack för din fina och inspirerande blogg!

  SvaraRadera
 3. Väldigt snygg makeup. Hennes videor är verkligen bra, det är sällan jag brukar förstå vad de riktigt menar i makeup tutorials i tidningar, men hennes videor är väldigt lätta att förstå.

  SvaraRadera
 4. Lite hudvårdstips för hösthuden:
  Se till att få i dig tillräckligt med bra fetter, satsa på avokado, nötter, fet fisk, och rapsolja som är jättebra att ta 1-2 matskedar om dagen av. Den innehåller mycket omega3 och är ett miljövänligare alternativ till fiskoljan. Använd olja under rengöringen på kvällen, eller använd endast olja som rengöring, t.ex oliv, raps och jojobaolja passar perfekt för detta.

  Skippa rengöringen på morgonen, spreja eller klappa in ansiktsvatten och sen på med en lite fetare, skyddande kräm som håller fukten inne. Lägg krämmask 1-3 gånger/vecka. Motionera så att huden får svettas och återfuktas. Och sist men inte minst, drick lagom med vatten och vistas mycket ute i solen och den härliga kyliga luften :)

  Lycka till med tipsen!

  Kram från Ellinor

  SvaraRadera