måndag 20 juni 2011

Naturlig look med Lisa Eldridge


En av världens mest kända makeupartister, Lisa Eldridge, tipsar här om sina favoriter inom naturlig och ekologisk makeup. Tyvärr upplever hon att naturkosmetiskt smink inte kan ge samma effekt som det konventionella, syntetiska, kemikalieladdade sminket...Undrar om hon har testat Nvey Eco ännu? För då tror jag bestämt att hon kommer vara av en helt annan åsikt...


! Observera att Korres inte är naturkosmetiskt, tyvärr...

4 kommentarer:

 1. Vad snyggt det blev med den gråa ögonskuggan, den åker direkt upp på min vill ha lista. :)

  SvaraRadera
 2. Visst är den läcker! Den ser precis ut som den gråa nyansen i Dr.Hauschkas Stone Colours palett som också ger snygga sotade ögon, plus att den ögonskuggan sitter som berg. Har inte testat Laveras ögonskuggor ännu, men är såklart nyfiken :)

  SvaraRadera
 3. Jag var inne och tittade på Dr.Hauschka paletten nyss och den är verkligen fin den också, praktiskt med flera skuggor som matchar varandra i samma palett. :)
  Själv är jag väldigt dålig på att göra ögonsmink men jag har lovat mig själv att bli bättre på det, därför tänkte jag införskaffa några ögonskuggor så att jag kan börja öva.

  SvaraRadera
 4. Hauschkapaletten är helt underbar, nyanserna matchar varandra så fint och jag gillar skarpt att de är helt matta. Ska snart även prova årets palett Lavender Dreams för jag älskar lila toner :)

  SvaraRadera