lördag 18 juni 2011

Finfint erbjudande från Dr.Hauschka


Handla för 350 kr i Dr.Hauschkas webbshop och du får en Rosencreme Light på köpet (värd 254 kr). Det är den perfekta sommarcremen som vårdar känslig hud med dyrbart rosenextrakt, och har en ljuvlig doft av äkta eterisk olja från Damascenerrosor...4 kommentarer:

 1. Campadre säljer tre olika set med rengöringsprodukter och kräm just nu.
  http://campadre.com/campaigns/166-dr-haushka/

  Man måste vara medlem för att handla dock.

  Såg i en kommentar hos Gabriela/Turkos att du beställt en Creme Deluxe-foundation. Vilken nyans tog du? Är lite rådvill och du och jag har samma Dr H-nyans. Jag är också ljus med gula undertoner och lite röda pigment i hår + fräknar.

  Ha en fortsatt bra helg!

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset söta du!

  Just då var det nog 510 jag hade köpt(den flytande, creme deluxen var det länge sen jag köpte), men nu på sommaren är det bättre med 514 om man fått lite färg. Sen när brännan (den lilla jag brukar få) bleknar kan man blanda dessa två nyanser, det blir jättesnyggt! Vad gäller creme deluxen så har jag endast använt den ljusaste nyansen 877, och då bara i mitten av ansiktet för att ljusa upp. Den blir dock lite för ljus för mig på sommaren, så den passar bäst på vintern.

  Kramar/Ellinor

  SvaraRadera
 3. Åhh tack för snabbt och bra svar!

  Känner igen det där med "den lilla jag brukar få" hihi. Jag trivs som blek och tycker att det är fint. Däremot råder helt andra normer i samhället. Fått många kommentarer att jag är blek, läs inte solbränd. Fattar inte att folk har mage. Jag ser ju inte sjuk ut utan mer English rose.

  SvaraRadera
 4. Så tråkigt med människor som hela tiden måste kommentera hur andra ser ut eller lever sina liv. Vill man vara blek eller solbränd och rynkig som en läderväska, ja det är väl upp till var och en...

  Skönhet ligger aldrig i hudtonen, skönhet är en utstrålning, en energi, värme och ödmjukhet som kommer inifrån och som syns i en vacker människas ögon ♥

  SvaraRadera