lördag 23 april 2011

Strålande vacker med Dr.Hauschka!


Hoppas, hoppas att de här härliga Dr.Hauschka-festerna snart kommer till Sverige! Det är ju ett perfekt sätt att få fler att upptäcka detta underbara hudvårdsmärke. Jag skulle gärna hålla i ett Radiant You Party!


4 kommentarer:

  1. Jag blir allt mer nyfiken på Dr. Hauschkas hudvård - som jag (utöver ler-masken du tipsat om) faktiskt aldrig testat!
    Jag måste dock använda upp en del av det jag har i hyllorna hemma innan jag får lov att köpa nya produkter...
    Har du förresten nåt bra tips på solskydd för ansiktet? Kram, Hanna

    SvaraRadera
  2. Hej Hanna!
    En produkt du verkligen måste prova från Dr.Hauschka är rengöringscremen, den är fantastisk!

    Dermanord vet jag kommer snart med nya solskydd, annars har Ecocosmetics som du kan köpa hos t.ex hildur.se. Lavera och Santé får också sälja sina solskydd, men vet tyvärr inte om de får säljas i Sverige. Annars finns de hos bionaturel.de.
    /Ellinor

    SvaraRadera
  3. Är i desperat behov av hjälp, har rosacea, och med denna har huden i ansiktet fått en "plackig" torrhet, är detta vanligt? Det är inte psoriasis utan det kom med rosacean. Jag får i mig bra fetter, lax, raps m.m.

    Har provat havtornsolja och det hjälper endel. Har du fler tips? Det är inte många eko-krämer jag tål heller, har du fler tips på oljeserum, som motar torrheten? Jojoba är bra men behöver ngt mer "aktivt" som stimulerar cellförnyelsen, som ändå inte är FÖR aktivt...Börjar bli jobbigt detta!
    Hoppas på yips! KRAM!

    SvaraRadera
  4. Hej!
    En rosaceahud läcker enorma mängder fukt och får lätt en grov, torr yta. Smörj alltid med en fetare, vegetabilisk olja innan tvätt som vetegrodd, oliv, sesam eller avokadoolja. En suverän olja för din hud att smörja med dagligen är vetegroddsoljan, den är mycket bra för cellförnyelsen och löser upp det torra. Använd även ekohudvård som är mild och utan eteriska oljor, och som riktar sig till känslig, allergisk hud.

    Prova även de viktiga kosttillskotten ph-kalk och nässel- och nyponpulver.
    /Ellinor

    SvaraRadera