fredag 8 juli 2011

Weledas babyolja framröstad som bästa barnprodukt

Look Fantastic tilldelade Weleda en EXPERT AWARD i kategorin ”Best for Baby” vid HAIR AND BEAUTY AWARDS i början på juni, och Weledas Calendula Body Oil röstades fram som ”the hottest product on the block right now” av imponerande 30 000 Look Fantastic kunder.”For generations little rosy cheeks and peachy babies bottoms have been enjoying Weleda´s vintage Calendula oil. We appreciate the expertise that has gone into this product”, säger Look Fantastic och fortsätter ”After 50 years, this tried and tested oil has become a firm favourite with generations of mums and midwives. Weleda Baby Calendula Oil is not only ideal for a gentle baby massage but it can also be used for cleansing the nappy area and as an all over body moisturiser after bathing”.

Look Fantastic är en stor online-återförsäljare av lyxiga hår- och skönhetsprodukter i Storbritannien, med ca 12000 artiklar i sortimentet.

(Texten är hämtad från Mynewsdesk)6 kommentarer:

 1. Apropå något helt annat...
  Jag vet inte om detta är riktigt ditt område även om det handlar om hud?!?
  Hur som helst så undrar jag om naturlig och bra sårvård eftersom jag vill undvika Allsolsprit och liknande som jag tyvärr "tvingats" använda på ett svårläkt skärsår som varade sig och tog lång tid att läka..
  Nu har jag råkat ut för en olycka som bland annat gav mig några yttre sår (var en del grus och jord i från början) som visserligen är mycket ytligare men eftersom det precis som förra gången var precis som nu varmt och fuktigt ute så är jag rädd att det ska bli svårläkt :(
  Det hände igår och efter att ha tagit bort plåstret nu i morse så rann det vattnigt var...
  Nå väl, hoppas att du kan ha något naturligt råd (testade koksaltlösning sist innan jag började med Allsolspriten men med dåligt resultat)och kan svara snabbt!

  Passar på att tacka för din fina blogg också :)
  /Estelle

  SvaraRadera
 2. Jag får instämma och hålla med. En underbar produkt även till barn och vuxna (som badolja och vid dusch). Huden blir underbart smidig och mjuk :)

  SvaraRadera
 3. Jag har visserligen inte testat just oljan, men deras feta Calendula-kräm är grymt bra vid blöjbyten. Använde den när jag jobbade som nanny för tusen år sedan i London och sedan när jag fick sonen, kommer säkert använda den med kommande ungen också, så jag ska defintivt spana in oljan också! Tack för tipset!

  SvaraRadera
 4. Ja hela serien är så underbar, själv använder jag ofta duschcremen och bodylotion. Perfekt för oss känsliga vuxna :). Det här kommer vara självklara produkter när jag får barn...

  SvaraRadera
 5. Hej Estelle!
  Prova Weledas husapoteksserie, på den här adressen kan du hitta hela sortimentet:
  http://shop.weleda.se/templates/group.asp?GroupGuid=23.
  Calendula-Essensen kan du använda som sårrengöring, den består av ren naturlig alkohol och växtutdrag från calendula som är naturens suveräna sårläkare.
  Sen finns det även gelé och salva för att lappa ihop såret och slippa fula ärr. Hoppas det kan funka för dig!

  SvaraRadera
 6. Tackar dig Ellinor för tipset! :)
  Tänker ju aldrig ens på att weleda har ett husapotek, men det är väl för att man sällan ser särskillt mycket av de produkterna i butiker?!?
  Fast det slog mig precis att min bror har en salva från weledas husapotek.

  SvaraRadera