söndag 10 juli 2011

Beauty on bikes



Berlin Fashionweek gick av stapeln den 6-8 juli, och som vanligt var Dr.Hauschka med och sponsrade eventet. Genom aktionen "Beauty on bikes" cyklade 5 vackra kvinnor runt på Berlins mest kända gator, iklädda senaste ekologiska modet från Milde Berlin och med cykelkorgar fulla med härlig biodynamisk skönhetsvård! Självklara stopp på cykelturen var bl.a Brandenburger Tor, Hotel Adlon och Tempelhof...

Cyklarna och kläderna samt hudvårdsprodukter lottades sedan ut bland alla deltagare. Tänk att ha en alldeles egen Dr.Hauschkacykel! 

(Alla bilder är lånade från Beauty on bikes)


2 kommentarer:

  1. Ellinor, du som har bott i Tyskland, tyckte du att ekologisk mat var billigare där? Hur var det med hudprodukter? Att Weleda och dr H. är billigare kan man ju utgå ifrån, men övriga ekologiska märken som inte är tyska?

    SvaraRadera
  2. Hej Michaela!
    Ja den ekologiska maten är billigare, väldigt mycket av det produceras i Tyskland och det håller nere kostnaderna. Grönsaker och frukt kunde kosta like mycket som konventionellt odlad på en del ställen. Hudvården kan jag inte uttala mig så mycket om, det blev faktiskt mest de rena tyska märkena som Primavera och Weleda när jag bodde där, samt de lite billigare ekomärkena som finns på kedjorna Rossmann och DM :) Men t.ex franska märken som det vimlar av i Tyskland är billigare än här hemma. Sanoflore kommer jag ihåg såg man ofta i Köln.

    SvaraRadera