söndag 24 juli 2011

Aromaterapi i miniformat

I den här urgulliga lilla plåtburken gömmer sig något så härligt som en ylang-ylang-, neroli- och lavendeldoftande salva från Nostalgia Organics. Butterflies lugnar nerverna och dämpar fjärilarna i magen inför något stort man ska göra. Låter som en perfekt present för den som kanske snart ska på nervös jobbintervju eller skrida fram till altaret...Hur som helst så är det här en härlig sak att bära runt i handväskan, eller ha liggandes på skrivbordet. För så fort man öppnar burken och andas in den härliga doften så blir man alldeles lugn och harmonisk. Jag smörjer gärna lite på pulspunkterna och tar några djupa andetag, det lugnar mig direkt när jag är stressad. Huden blir inte alls fet där man har applicerat, därför passar det även utmärkt att massera torra nagelband med. Det enda stället man inte bör använda dessa balmer på är läpparna, för de innehåller ganska mycket eteriska oljor och då smakar det inte så gott. 

Alla Aromatherapy Balms från Nostalgia Organics är baserade på 100% naturliga råvaror som candelillavax, sheasmör, jojobaolja och kakaosmör, och varav större delen är ekologiskt odlat. Dofterna kommer från rena eteriska oljor. En del av sin vinst skänker Nostalgia Organics till Beautiful Survivor Programen välgörenhetsorganisation som hjälper kvinnor och flickor i läkandet från cancer.


Ruffles, Twirl, Plum Tired och Dilly Dally är några fler sorter av dessa mysiga aromaterapibalmer, du hittar dem allihopa hos Maryfly Organics



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar