lördag 12 februari 2011

Har du sköra naglar?


Då kanske du ska prova den här lilla nyheten från svenska Wise. Nail Power Oil med en bas av ekologisk mandel-, tistel-, och ricinolja samt inflammationshämmande och cirkulationsökande myrraolja.

"Ett aromaserumkoncentrat som snabbt och effektivt stärker och förbättrar kvalitén på dina naglar, mjukar upp torra flikiga nagelband samt förebygger sköra naglar och nagelband. Massera in en droppe olja tills den helt absorberats in i nageln, under ett par minuter varje kväll, tills naglar och nagelband är i balans. Detta stärker även nagelbädden där nageln bildas och ger en bättre och starkare kvalitet på naglarna. Den klassiska eteriska nageloljan myrra är inflammationshämmande och cirkulationsökande. Benzoin är en riktig fuktbindare som lindrar självsprickor och ökar elasticiteten."

5 kommentarer:

  1. har en fråga. vad anser du om nagelbyggning,e det farligt för kroppen.kram lisa

    SvaraRadera
  2. glömde att säga,gillar din blogg, lika bra som gabrielas.ni e super duktiga,läser era bloggar varje dag. kram lisa

    SvaraRadera
  3. Hej Lisa!
    Jag är tyvärr inte så insatt i ämnet, men jag vet att akrylnaglar luktar väldigt starkt och är inte miljövänligt, och att det kan vara cancerframkallande. Man kan även bygga naglar med gel som inte luktar någonting, men jag vet inte vad det innehåller. Något naturkosmetiskt är det i alla fall inte.
    Vad glad jag blir att du gillar min blogg:)

    SvaraRadera
  4. hej igen, nä att bygga naglar är inget miljövänligt,det är väldigt många som gör det idag så jag har funderat hur framtiden kommer att se ut,mijön samt alla cancerfall. Kram på dig Ellinor. fortsätt med ditt fantaskiska jobb. :)

    SvaraRadera
  5. Hej Lisa,
    har kollat upp lite närmare det här med nagelbyggning, och tydligen innehåller gel samma farliga ingredienser som akryl bara att det inte luktar. Det är ju gjort av en sorts plaster, tänk på tandfyllningar och hur de läcker ut i kroppen. Nageln är ju precis som huden, den är genomtränglig och tar upp det vi stryker på den. Sen är det ju även miljöaspekten att tänka på.
    Kram Ellinor

    SvaraRadera