torsdag 5 maj 2011

Tävling! Vinn Body Butter från Nature Girl


Nature Girl härstammar från Kalifornien och tillverkar hud- och hårvård med naturliga och ekologiskt odlade ingredienser från små familjeägda ekologiska gårdar över hela världen. Det är produkter som skyddar och vårdar din hud och hälsa och samtidigt skyddar miljön. Nature Girls produkter innehåller inga syntetiska doftämnen eller syntetiska färgämnen och testas inte på djur. De tillverkas enligt gamla metoder och oljor som utvinns från nötter, plantor och blommor framställs genom kallpressning och raffineras med pappersfilter och naturlig lera. De eteriska oljorna som används är ekologiska eller etiskt producerade och ångdestillerade för bästa kvalitet. Nature Girl donerar även en stor del av sin vinst till välgörande ändamål som stödjer projekt som gynnar kvinnors utveckling och miljön. 

Nu har du chansen att vinna ett fluffigt och djupt återfuktande Body Butter med lätt blommig doft från Nature Girl! Den här gången är det Hannah Dahlholm, ägare av webbshopen Classy Organic, som är generös och delar med sig av vinsten. Vinnaren får själv välja Body Butter, alla de olika dofterna kan du läsa mera om här


Det enda du behöver göra för att ha en chans att kamma hem en av dessa snygga burkar är att antingen anmäla dig till Classy Organics nyhetsbrev (som du hittar på startsidan) eller gå in och gilla dem på facebookJag vill även att du svarar på frågan:

Vilket örtvatten hittar du i alla Nature Girls Body Butters?

Svaret skickar du sedan tillsammans med ditt för- och efternamn till beautyandnature@live.se. Tävlingen pågår t.o.m fredag den 13 maj, och den lyckliga vinnaren publiceras sedan här på bloggen den 14 maj!


Lycka till!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar