måndag 16 maj 2011

Tävling! Behöver du koppla av?



Ekologiska hudvårdsterapeuten Linda Bodén som driver hudvårdssalongen och webbshopen Ecodea i Fristad ger dig nu chansen att vinna ett underbart avslappnande örtbad från Hedgerow Herbals. Mmm är ett hudvårdande örtbad som innehåller handplockad, vilt växande citronmeliss, styvmorsviol, lavendel och havre som får dig att komma ner i varv efter en stressig dag. Örter som alla har naturligt rengörande egenskaper på huden. Du får tre njutningsfulla bad (som också passar som fotbad) i komposterbara påsar. 

Ett litet tips för att du ska få ut det mesta av ditt örtbad: låt "tepåsen" dra i 5-10 min i kokt, hett vatten i en skål eller tekanna. Häll sedan hela härligheten i badet. Efter badet är det inte helt fel att låta påsen torka på elementet, då sprids örtdoften i hela rummet. Mmmmm...

"Ecodea vill förbättra människors livskvalitet med hjälp av underbara ekoprodukter & skönhetsbehandlingar. Vi vill lära och inspirera människor att byta ut sina hud- och hårvårdsprodukter till ett mer miljö- och hudvänligare alternativ. Vi vill att människor skall ha respekt och förståelse för att vår hud vill och försöker berätta för oss hur vi mår.  
Namnet Ecodea betyder "ekologisk gudinna". Där gudinna betyder: En kraft eller övernaturligt väsen förbunden med kosmos och med jorden. Hon är både Moder Jord och en kosmisk Himmelsgudinna. Hon är en allomfattande gudom som väver samman allt som existerar i kosmos. Hon är både jord och himmel, både liv och död och genom henne skapas allt. Till skillnad från gudar, som överträder naturlagarna så följer gudinnorna/mödrarna naturlagarna eftersom de är naturen och kosmos. Detta innebär också att de inte härskar över en skapelse, utan verkar i sig själva medan de är själva skapelsen. Eftersom naturen rör sig i en ständig cirkel av födelse, liv, död och återfödelse bär gudinnorna/mödrarna alla dessa aspekter" 


 För att du ska ha en chans att vinna vill jag att du svarar på frågan:
Vad heter styvmorsviol på latin?

Svaret skickar du tillsammans med ditt för- och efternamn till beautyandnature@live.se, senast den 23 maj. Gå gärna in och gilla Ecodea på facebook också om du har det!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar