tisdag 3 maj 2011

Hudvårdande gobitar


De här söta burkarna med krämigt, väldoftande innehåll har precis hittat hem till mig från den fina ekologiska webbshopen Classy Organic. Kroppssmöret med tungvrickarnamnet Nature Love Shea Butter Body Balm Patchouli från amerikanska Nature Girl (som även tillverkar Rich Hippies parfymer) är en lyxig kräm med vårdande ingredienser som vildvuxet afrikanskt sheasmör och lavendelvatten från Kalifornien.


Efter kvällsduschen igår fick hela kroppen en rejäl fett- och fuktinjektion! Otroligt drygt, så även om burken är ganska liten så kommer det här smöret att räcka länge. Doften är mild och lite blommig, och huden lämnas riktigt sammetslen...


Apples & Pears Beeswax Lip Balm påminner ganska mycket om Dr.Hauschkas läppbalsam i burk, både i konsistens, färg och doft. Hur kan man motstå den här underbara lilla burken med ett bi på? Jag har annars fobi för allt som surrar och flyger, men det här biet blir jag som tur är bara glad av! Doftar supergott och sött av bivax och honung och gör läpparna mjuka och glansiga, inte klibbiga och feta som en del cerat. Ska även passa bra till både torra armbågar och fnasiga nagelband!



3 kommentarer:

  1. Ja den är så söt så den kommer jag definitivt behålla när läppbalsamet är slut. Kanske för att lägga örhängen i?

    SvaraRadera