onsdag 4 maj 2011

Fint vårerbjudande från Di Tchón


Just nu får du en Recover Night Cream (värd 455 kr) när du köper Protect & Purify Cleansing Milk och Protect Face Cream. Erbjudandet hittar du i Di Tchóns webbshop och det gäller t.o.m 31 maj!

"Di Tchón är 100 % naturligt i alla led. Naturliga ämnen känner våra kroppar igen och nyttjar optimalt. Syntetiska ämnen kan ansamlas i kroppen och bidra till ohälsa och för tidigt åldrande. Dessutom är de en stor belastning för vår miljö. Därav är syntetiska ämnen helt uteslutna i vår produktserie hudvårdsprodukter som är rika på bioaktiva ingredienser med väl dokumeterad effekt. Produkterna är skapade för att skydda och stärka huden optimalt, motverka åldrande och bidra till en balanserad och vital hud. 
Di Tchóns produkter kännetecknas av renhet och effektivitet. De innehåller endast kallpressade och ekologiska växtoljor. Extrakten är framställda genom CO2-extraktion vilket ger en högkoncentrerad växtsubstans där samtliga fettlösliga aktiva ämnen finns bevarade. Metoden är miljövänlig och inga konserveringmedel används. De färdiga produkterna konserveras med hjälp av extrakt från ris, basilika och kokos. Råvarorna som används är framtagna i enlighet med Ecocert's standard och produktionen sker i Sverige."






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar