onsdag 4 januari 2012

Nytt på deofronten

Deo Spray Salt som har funnits länge i Maria Åkerbergs sortiment har fått två nya kompisar i form av Deo Spray Citrus och Deo Spray Essential. I Citrus är det lime och grapefrukt som ger en fräsh doft, och i Essential har man tillsatt lagerblad, mynta, patchouli, citron och grapefrukt. Självklart är de helt fria från aluminiumklorid och andra farligheter som inte hör hemma i armhålan. 

Någon som har testat Maria Åkerbergs deodoranter?

2 kommentarer:

  1. Hej Ellinor, Susanne på Brunnen här! Jag har använt både den "fasta" deon och spraydeon. Båda är bra men jag föredrar den fasta om jag inte har väldigt bråttom, då sprayen är lite lös, rinnig. Det gäller att inte spraya på för mycket och sedan snabbt trycka in armen mot kroppen. Kanske dom nya är lite tjockare?

    SvaraRadera
  2. Hej Susanne, kul att du kikar in här :)

    De nya deosarna låter jättehärliga, jag gillar när det är mycket eteriska oljor i. Men just nu använder jag en superbra krämdeo från Coconut Dream, de kan jag varmt rekommendera. Man tar en pytteliten klick och värmer i händerna, och sen smörjer man in i armhålan. Man håller sig torr och doftfri hela dagen! Kolla in dem hos loveko.se.

    SvaraRadera