tisdag 24 januari 2012

Mycket spännande nyhet: Snowberry Beauty!

Det här naturliga hudvårdsmärket från Nya Zeeland som precis landat i Sverige kan man ju inte annat än bli supernyfiken på! För visst låter det spännande med ingredienser som t.ex tranbärs- och jordgubbsfröolja, goji- och acaibär, neem, lingon, hjortron och passionsfrukt? 
Snowberry Beauty består av unika, exotiska och rena råvaror och är fullproppade med antioxidanter, superfrukter, naturliga peptider och vitaminer som alla motverkar hudens åldrande på ett effektivt men milt sätt. Hela serien sägs ska ha kraftfulla anti-aging egenskaper och ge huden allt den behöver för att må bra och vara vacker, mjuk och återfuktad.  
Det verkar vara en ganska stark trend inom eko skönhetsvärlden idag att skapa hudvård med stor mängd av kraftigt antioxidativa ingredienser, och det är bl.a bär som bär på dessa egenskaper. Precis som våra kroppar mår otroligt bra av bär så är de också helt fenomenala för huden. Jordgubbar, hjortron, lingon, vinbär, blåbär, ja precis alla bär som finns gör underverk för vår hälsa. 

Soraya Hendesi, skapare av Snowberry Beauty. Hennes hemsida är så fin att kika runt på, där kan du bl.a läsa mer om historien om varför hon startade märket och om alla produkter och ingredienserna.  
Vackra produkter förtjänar vackra förpackningar tycker Soraya, och de är designade av londonkonstnären Rob Ryan. Produkterna säljs idag via Art Clinic i Sverige, och de kommer snart att finnas hos flera återförsäljare runt om i landet. 


6 kommentarer:

 1. Spännande! Förpackningarna ser jättefina ut! :)

  SvaraRadera
 2. De verkar lovande och verkligen snygga förpackningar.väntar på recensioner.

  SvaraRadera
 3. låter helt klart intressant med de spännande ingredienser du nämner. undrar hur prisbilden kommer att se ut.

  SvaraRadera
 4. Du har fått en Liebster Blog Award av mig för din fantastiskt fina blogg...
  http://bilboblueeyes.com/2012/01/29/bloggen/lankkarlek/liebster-blog-awards-2/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men å vad gullig du är Malin, tusen tack! Ska lägga till din nya, jättefina blogg i min länklista :-)

   Kramar från Ellinor

   Radera