fredag 6 januari 2012

Hela Underkastelsen


Till och med 5 februari kan man se hela dokumentärfilmen Underkastelsen på SVT Play, som handlar om hur förgiftade vi människor och vår miljö faktiskt är idag. Den ger skrämmande fakta om vilken kemikalievärld vi lever i. Se den om du inte redan har gjort det och sprid till alla du känner, väck den som "sover"...

2 kommentarer:

  1. Susanne Wallin8 januari 2012 13:41

    Oj oj oj, ibland önskar jag att jag bara kunde rycka på axlarna o tänka : Det är säkert inte så farligt som dom påstår. Men det här går ju inte att blunda för och det känns logiskt med orsak o verkan. Passar på att fråga om tips när det gäller tvättmedel, då vi behöver få doft som tar bort källarlukten från torkrummet, men inte vill använda sköljmedet. Nån som kan hjälpa?

    SvaraRadera
  2. Precis, idag går det bara inte längre att ha skygglapparna på. Samtidigt kan man känna sig så maktlös, man försöker så gott man kan med att undvika allt syntetiskt och giftigt samtidigt som man vet att större delen av allt det farliga kan man inte undvika och skydda sig mot eftersom det finns precis ÖVERALLT i samhället.

    Bästa tvättipset: Ha i några droppar citronolja i sköljmedelsfacket!

    SvaraRadera