måndag 21 maj 2012

Ett mycket bra alternativ till vanliga bomullsrondeller!


Jag är kär i dessa otroligt miljövänliga rondeller i ekologisk bomulls och bambuvelour från svenska Alvehamn. Så mjuka mot huden men ändå otroligt effektiva på att göra rent. Och sen bara att köra i tvättmaskinen i 60 grader. De finns i två tjocklekar, med en variant som är lite tunnare och som är min favorit. Väldigt skön för att snabbt ta bort ögonmejken med. Verkligen en prisvärd och smart liten sak!


7 kommentarer:

  1. Har också ett gäng ekorondeller som jag vann i en bloggtävling för ett tag sedan. Tycker att de är väldigt smarta och ett jättebra alternativ till bomullsrondeller, dock har jag väl inte använt dom så jättemycket men jag är ändå glad att jag har dem när jag verkligen behöver dem. Brukar tvätta bort mascaran med mandelolja och ansiktsrengöringen tvättar enklelt bort resten av sminket, något ansiktsvatten har jag inte så det är kanske inte så konstigt att jag inte haft så mycket användning av dem :)

    SvaraRadera
  2. Jag gillar dem också! :-)
    Men jag har bara två stycken så måste nog handla lite fler... ;-)

    SvaraRadera
  3. Har varit inne på att köpa sådana,verkar riktigt bra! :)
    Men sydde faktiskt senast igår fler rondeller än vad jag sytt innan själv!
    Bara att välja tyg och knåpa i hop snabbt och lätt :)
    Får så dåligt samvete av att använda vanliga bomullsrondeller som bara slängs bort även om jag brukar köpa ekologiska (ofta även fairttrademärkta)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Smart och sy själv! Själv är jag usel på att sy, kan knappt trä en symaskin :-)

      Radera
  4. Nice!
    i follow you on bloglovin,
    follow me back? xx

    SvaraRadera