torsdag 5 april 2012

I'm back!


Hjälp vilken lång oplanerad bloggpaus det blev! Vad ni är söta mina läsare som undrat om jag mår bra, tack för er omtanke! Önskar jag kunde säga att jag drog iväg till Thailand och bara legat och latat mig på en sandstrand... Det har istället varit en period med mycket jobb (på Riddarkliniken och Sätrabrunn Spa där jag också jobbar), Hauschkautbildning och hemskt dålig blogginspiration som orsakat min långa frånvaro. Luften gick ur mig helt enkelt. Men nu är jag tillbaka med nya tag!
Det har känts både skönt och tråkigt att vara borta från bloggandet. Men det har gett mig mycket tid att fundera kring framtiden för Beauty & Nature. Jag har länge känt att jag behöver en förändring i mitt bloggande, skapa något nytt och satsa på att skriva om det som jag brinner allra mest för. Därför har jag beslutat att så småningom sluta skriva i den här bloggen och istället starta ett nytt projekt: en blogg som endast handlar om Dr.Hauschka! För det är där jag har mitt hjärta. Den ska få växa fram sakta men säkert under våren sommaren hade jag tänkt. Beauty & Nature kommer att finnas kvar på nätet för den som vill läsa. 
Så nu har jag bara en del produktrecensioner kvar att skriva och massvis med hudvårdsfrågor kvar att svara på (jag är hemskt ledsen att jag inte hinner svara på alla), sen blir det bara Hauschka, Hauschka, Hauschka! Hoppas ni vill fortsätta följa mig sen i den nya bloggen!

♥   Önskar er alla en riktigt Glad och fin Påsk  


20 kommentarer:

  1. Välkommen tillbaka, och vad roligt att du jobbar på de två ställen där jag fått mina absolut bästa ansiktsbehandlingar! Ser fram emot att läsa om bara Dr Hauschka. Det är alltid frestande att prova andra fina, naturliga märken men när man vet hur bra huden mår av bara Hauschka så måste man ju hålla sig till det :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Å tack Malin, otroligt roligt och höra att du fått dina bästa behandlingar på både Riddarkliniken och i Sätrabrunn :-)

      Ja Hauschka e bara bäst!

      Radera
  2. Kul att du hittat det du brinner för och sen kör på det!

    Åh, vad jag önskar att Dr. Hauschka bytte till syntetiska sminkborstar så att jag också kan hänga med! :) Det verkar vara riktigt bra produkter i övrigt.

    Jag ser fram emot resterande blogginlägg och hoppas att bloggen får finnas kvar :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Erica!
      Hauschkas sminkborstar kan man använda med mycket gott samvete, håren tas nämligen från klippta bergsgetter, inga djur får lida för deras produkter, det skulle de aldrig tillåta. Men vill man ha det helt vego förstår jag att man hellre kan vilja ha syntetiska sminkborstar. Naturlig borst är dock bättre för både hälsan och miljön än plastborstar :-)

      Självklart ska bloggen få finnas kvar på nätet!
      /Ellinor

      Radera
  3. Spännande! Jag älskar också Dr. Hauschka så det ska bli kul att läsa mer om det :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Underbart att du älskar Hauschka, då har du mycket att se fram emot ;-)

      Radera
  4. Välkommen tillbaka :-)

    Annika

    SvaraRadera
  5. Härligt att det inte var något allvarligt med dig då :)
    Ska bli kul och intressant att följa med på mer dr Hauschka då!
    Har ju bara haft Katarina att följa på det temat tidigare.

    Hoppas att du får en glad och fin påsk du med!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Estelle!
      Kul att du vill hänga med till min nya blogg, får se när jag kan bli färdig med den, har inte hunnit börja ännu. Spännande ska det bli!

      Radera
  6. Glad Påsk!
    Hoppas du har en mysig påsk!
    Ser fram emot den nya bloggen! :-)

    SvaraRadera
  7. Hej vännen,
    Roligt att du är tillbaka :)
    Kramar Gabriela

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack kära du!
      Jag har försökt kommentera på din blogg förresten, men det går inte...
      Det ska bli jättekul o se dig igen på Hannahs bloggevent i Maj :-)

      Ta hand om dig,
      Kramar från Ellinor

      Radera
  8. vad gott att "se" dig igen! jag kommer förstås fortsätta följa dig i din nya blogginriktning också. hoppas du haft/har en härlig påsk!
    kramar hanna li

    SvaraRadera
  9. hejsan!! Skönt att läsa att allt e väl med dig. Det känns väl skönt att veta vad man vill göra för det finns inget värre en ovisshet. Det tar så mycket kraft av en. Hoppas att du länkar en vidare på din Hauschka blogg sen:) Kram ELisabeth. Lycka till. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Elisabeth! Visst för jag er alla vidare till Hauschkabloggen sen, det ska bli himla kul med ett nytt projekt :-)

      Radera
  10. Trevligt att ha dig åter:-) Ibland behöver man en andingspaus i sitt bloggande. Kanske dags för en behandling snart...söker upp dig då:-)
    /Edit

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Edit, du är så välkommen på behandling :-)

      Radera
  11. Åh vad spännande! Den bloggen ser jag fram emot att läsa. Vi ses snart! Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det känns jättespännande för mig med :-) Det är dags för en förändring, och det har kommit till så många ekobloggar den senaste tiden att jag känner att jag behöver sikta in mig på det jag verkligen brinner för istället för att skriva så allmänt och om så många andra märken. Och då är ju Hauschka mitt ända val ;-)

      Ska bli jättekul med din skönhetsdag, vi ses då!
      Massor med kramar från Ellinor

      Radera