måndag 21 maj 2012

Ett mycket bra alternativ till vanliga bomullsrondeller!


Jag är kär i dessa otroligt miljövänliga rondeller i ekologisk bomulls och bambuvelour från svenska Alvehamn. Så mjuka mot huden men ändå otroligt effektiva på att göra rent. Och sen bara att köra i tvättmaskinen i 60 grader. De finns i två tjocklekar, med en variant som är lite tunnare och som är min favorit. Väldigt skön för att snabbt ta bort ögonmejken med. Verkligen en prisvärd och smart liten sak!


onsdag 9 maj 2012

Senaste nytt från tyska Alperna

Tea tree
Hos Dr.Hauschka är man alltid lika flitiga på produktutveckling. Pure Care Cover Stick som är en hejare på att både minska och dölja finnar och orenheter har fått tillökning med nyansen 03 sand som passar lite mörkare hudtoner med en varmbeige underton. Sedan tidigare finns den i nyanserna 01 natural och 02 beige. Jättebra att dutta på huden om man känner att en liten rackare är på väg!
Huvudingrediensen är renande och antiseptisk tea tree i en bas av närande oljor som manukaolja och örtextrakt av ringblomma och getväppling som lugnar och balanserar en överaktiv hud. 



Finns i Hauschkas egen webbshop för 147 kr!



Vilket underbart event, Hannah!



Det var en sån fin dag vi hade på Nordic Sea Hotel i lördags! Tack fantastiska Hannah som anordnat en så perfekt spirande grön och skön dag helt i ekologins, hälsans och inte minst lyxens tecken! För naturen gör ju oss människor lyckliga, och hur lyxig är inte naturen?! 

Bild lånad av Gabriela, Turkos
Mycket intressanta föreläsningar, speciellt Gabrielas om aromaterapi och Josefine Jägers om Rawfood njöt jag lite extra av.  

Bild lånad av Hannah, Naturligt Snygg

Jag och Ing-Marie från Riddarkliniken fick träffa så många härliga kvinnor, vi bjöd på lite ögonbehandling och handmassage i vår "hörna". Jättekul att träffa er alla! Jag hade ingen möjlighet att fota något, så jag rekommenderar varmt att kika in på Naturligt Snygg för en mer utförlig rapport om dagen. 

Nu håller jag tummarna för att det blir ett lika vackert beautyevent även nästa år!


torsdag 3 maj 2012

Ses vi på Hannahs stora Gröna Skönhetsdag?



Det ska bli så roligt att få vara med på vår finaste Hannah Sjöströms Naturligt Snygga Dag! Biljetterna till detta event som går av stapeln i Stockholm nu på lördag 5 maj var mycket eftertraktade, det kommer att bli en härlig dag fullspäckad med bara grön skönhet. Ing-Marie och jag från Riddarkliniken kommer att bjuda en massa vackra händer på handmassage med produkter från Dr.Hauschka och en miniversion av Lakshmis ögonbehandling Netra Eye Lifting Treatment där vi masserar marmapunkter med bergskristaller. Så skönt!

Hoppas att du hann norpa åt dig en biljett och att vi ses på lördag!